Contando er alltid oppdatert på lover og regler for inkasso

Inkasso krever en seriøs tilnærming og ikke minst kunnskap om regler og inkassoskikk for å lykkes. Contando er alltid oppdatert.


Som autorisert innkrever holder Contando seg til enhver tid oppdatert om viktige lovendringer. Dette gjør at du som kunde av Contando alltid kan føle deg trygg på at vi ivaretar inkassosakene dine i tråd med loven, og ikke minst god inkassoskikk.

Samtidig har vi også systemleverandører og internkontroller som ivaretar at tjenestene vi bruker i innkrevingsprosessen er oppdatert, og holder oss som bruker av disse verktøyene oppdatert på eventuelle endringer i systemet via kursing.

Moderne systemer betyr likevel lite hvis en ikke har den faglige tyngden og erfaringen som kreves. Contando sine medarbeidere har flere tiårs erfaring i inkassobransjen, vet hva som kreves, og behandler skyldnere med respekt.

Bedre løsninger for deg som kunde, og de som skylder penger

Et annet felt der det er viktig å være oppdatert er hvordan du som kunde kan følge saken din fra begynnelse til du har pengene på konto. Vi gjør også vårt ytterste for å gjøre innkrevingen så enkel som mulig for deg som kunde, for eksempel ved at du kan starte inkassosaker direkte på ubetalte fakturaer i Conta Faktura.

Vi vurderer også kontinuerlig løsninger som skal gjøre det enklere for skyldnere å gjøre opp for seg. Lavest mulig terskel gir høyest sjanse for innbetaling. Snart blir det mulig å betale via Vipps!

Direkte kontakt viktigst

Noe som alltid viser seg er at direkte kontakt med skyldneren betyr veldig mye for at innkrevingen skal bli vellykket.

Enkel og tydelig kommunikasjon med den som skylder penger er nødvendig for å sikre et best mulig utfall. Contando tar kontakt både via brev, e-post,telefon og andre kommunikasjonsmåter, og vi følger alltid de etiske retningslinjene bransjen har om hva som er god inkassoskikk og hva som ikke er det.

Noen som skylder deg penger? Bli kunde!

Nyhetsbrev

Få gode tips og nyheter på e-post