Contando søker saksbehandler

Vi er et inkassobyrå i vekst, og derfor øker vi nå bemanningen med en driftig saksbehandler til vårt kontor på Orkanger.

Oppdatert: Stillingsannonsen er nå utløpt.

Contando har som mål å være blant de mest nytenkende inkassobyråene i landet. Vi gjør ting smartere og mer effektivt, og tenker annerledes enn andre i bransjen.

Den heftige utviklingen og veksten som vi har hatt det første året, krever at vi utvider kapasiteten og evnen vår til å hjelpe firmaer med inndriving av pengekravene deres.

Hva innebærer stillingen?

Personen vi søker vil blant annet få ansvar for egen kundeportefølje og oppfølging av utestående fordringer, i tillegg til veiledning av skyldnere for raskest mulig betaling av krav. Stillingen inkluderer også behandling av henvendelser til og fra namsmannen, forliksrådet og andre offentlige instanser.

Contando er en del av konsernet Conta Group AS, som leverer nettbasert programvare, regnskapstjenester, inkasso, rådgivning og firmaetableringer til mange titalls tusen bedriftskunder i Norge. Kontoret på Orkanger deles av syv andre personer i konsernet.

Les jobbannonsen på Finn.no

Nyhetsbrev

Få gode tips og nyheter på e-post