Hva gjør Contando annerledes?

Contando tilbyr en brukervennlig og effektiv nettportal, og stadig enklere betalingsløsninger for de som skylder penger.

Contando driver inkasso etter “no cure, no pay”-prinsippet. I den nettbaserte kundeportalen kan kundene enkelt se status på saker, beløp, renter, gebyrer, innbetalinger, avdragsordninger og annen nyttig informasjon.

Resultatene har ikke latt vente på seg siden oppstarten i 2016, ifølge daglig leder Atle Gunnesmo.

– Med en omsetning på halvannen million i fjor og et solid resultat, stor tilkomst av nye kunder hver måned og en lang rekke løste inkassosaker har vi vist at det er behov for tjenestene våre der ute, sier Atle Gunnesmo.

– Vi har økt bemanningen nå i 2017 for å imøtekomme den økte etterspørselen, legger Gunnesmo til.

Vipps-støtte gjør det lettere å betale

Contando jobber kontinuerlig med å kunne tilby inkassotjenester som er stadig mer treffsikre og effektive.

I tillegg til nettportalen kommer den nært forestående lanseringen av Vipps-støtte som lar skyldnere benytte den populære betalingstjenesten til å gjøre opp for seg. Vipps brukes av flere og flere, og dette vil senke terskelen for å betale betraktelig. Mulighet for å bruke Vipps lanseres i løpet av de neste to månedene.

Skyldnere vil da kunne velge mellom faktura, Vipps, eller kortbetaling på nett.

En del av Conta-familien

Contando drar også stor nytte av programvarekompetansen i Conta Group-konsernet, som utvikler populære tjenester som Conta Faktura og Starte-AS.no og jobber med å gjøre hverdagen enklere for alle som driver eget firma.

Atle Gunnesmo har 25 års fartstid fra inkassobransjen, og for ham var det naturlig å starte et inkassoselskap inne i Conta-familien.

– Vi visste fra start at å være under samme tak som det innovative miljøet i Conta er et stort fortrinn, spesielt i en litt tungrodd og konservativ bransje som inkasso, forklarer han.

Nyhetsbrev

Få gode tips og nyheter på e-post